Akasha Chakra Reading

Ons chakrasysteem bestaat niet alleen in ons driedimensionale fysieke lichaam, maar ook in ons vierdimensionale aspect, in onze emotionele en mentale energielichamen. Onevenwichtigheden kunnen op elk van deze niveaus worden gevonden.


Een chakra-onbalans omvat zowel onder- als overactiviteit. Elk chakra kan te weinig of te veel energie door de verschillende niveaus van het systeem laten stromen. Chakra's die minder dan 100% actief zijn, zijn onderactief. Chakra's die meer dan 100% actief zijn, zijn overactief. Overal van 90% - 110% is in evenwicht.


Chakra-onevenwichtigheden worden veroorzaakt door onevenwichtigheden in levensstijl. We sturen energie in ons leven door onze keuzes. Als we een van de energieën verwaarlozen die we hier als menselijke wezens moeten integreren, zullen onze chakra's uit balans raken. Chakra onbalans komt dus altijd voor als een levenssituatie en kan gemeten worden. Zodra je weet wat er aan de hand is, is het dus werk aan de winkel en kan je voorwaarts vanuit inzicht. 


De hoeveelheid energie die door een bepaalde chakra op elk niveau stroomt, vertelt ons veel over waar men op gericht is in het leven. Een balancering in de chakra's betekent altijd nieuwe actie ondernemen en nieuwe keuzes maken in het leven. 

Alle energie van De Goddelijke Bron stroomt, als het goed is, door ons heen. Een blokkade zorgt ervoor, dat deze doorstroming stagneert.


We meten de percentages onder- en overactiviteit in elk chakra en dan ook op welk gebied.

Dan weet jij op welk gebied je veranderingen aan kan brengen in je leven zodat je voorwaarts gaat.

Zoals dat bedoeld is.


Indien nodig krijg je clearinghuiswerk, wat een ondersteuning is voor de door te voeren veranderingen in je leven.


Het lezen van je Chakra's gebeurt op afstand en de presentatie van de sessie online (via zoom, whatsapp of email).Te nemen stappen bij het bestellen van een Akasha Chakra Reading:


1. Bestel de sessie via de webshop, via email contact@akashacenter.nl of direct via het Aanvraagformulier.


2. Ontvang een bevestiging, de betaalgegevens en verdere vragen voor duidelijkheid over de sessie.


3. Nadat je de vragen hebt beantwoord en hebt betaald, start de reading.


4. De sessie vindt plaats via email/zoom. Indien nodig, ontvang je daarna eventueel clearinghuiswerk.


5. 3 weken na de sessie vraag ik je eventueel of je nog vragen hebt.


Je weet dan op welke chakra('s) on- of disbalans zit, zodat je stappen kan nemen om eea in je leven weer in balans te brengen.

En wie wil dat nou niet? 


Ik kijk ernaar uit met je te creëren en zo alles beter te maken! 

"Hoi Maureen,

Na de Akasha Chakra Reading sessie ben ik vaker buiten om leuke dingen te doen en gezond eten.

Afgelopen weekend voelde ik dat ik bepaalde gedachten kreeg over een bepaald onderwerp tav mijn vriend. En deze gedachten zijn niet van mij. Zondag ben ik begonnen met de Akasha clearings van jou en de gedachten zijn weg. 

Groetjes,

V."