Akasha Life Situation Reading

De Life Situation Reading is specifiek bedoeld voor het oplossen van specifieke problemen waar je momenteel mee geconfronteerd wordt.


Spiritueel leven is als het pellen van een ui: er zijn heel veel lagen die kunnen worden opgeruimd, waardoor we steeds meer in contact met onze Ziel komen.

Als er zich nieuwe situaties voordoen, betekent dat (vanuit de kosmos) dat je je mag openen voor meer inzicht, spirituele groei en jouw mogelijkheden in de wereld, voor jòuw Zielexpressie. Je bent er dan als het ware 'klaar voor'.

Als je dus wilt doorgaan op je pad van je Ziel, naar steeds meer authentieke zelfexpressie, zal je af en toe de deur moeten opendoen voor iets nieuws; nieuwe inzichten, nieuwe bruggen, nieuwe deuren. En dat kan alleen jìj toelaten...

Een Life Situation Reading kijkt ernaar wat de blokkades zijn, waar ze vandaan komen en schijnt het Licht op deze blokkades, zodat jij een keuze hebt. Dit is geen 'tasten in het duister' meer, maar een open deur, die open kan en daardoor Licht aan het eind van de tunnel kan creëren (zoals men dat vaak ervaart).


Wat ik van je nodig heb, is een gedetailleerde omschrijving van de situatie waar je tegenaan loopt èn hoe je het wel zou willen zien (er kan nl alleen maar gegeven worden, waar jij je voor openstelt en wat je wìlt ontvangen).

Ik stuur daarvoor, na je aanmelding, een email waar je deze vragen kan beantwoorden.


Vervolgens plannen we, vaak na een aantal dagen, de online sessie (via zoom), waarvan jij ook de recordings mag inzien.


​Je sessie bestellen kan hier via de webshop of via contact.Te nemen stappen bij een Life Situation sessie:


1. Bestel de sessie via de webshop, via email contact@akashacenter.nl of direct via het Aanvraagformulier.


2. Ontvang een bevestiging, de betaalgegevens en verdere vragen voor duidelijkheid over de sessie.


3. Nadat je de vragen hebt beantwoord en hebt betaald, start de reading.


4. De sessie vindt plaats via email/zoom. Indien nodig, ontvang je daarna eventueel clearinghuiswerk.


5. 3 weken na de sessie vraag ik je eventueel of je nog vragen hebt.Hoeveel moois kan het geven als je je Zielspad weer (meer) loopt?

"Naar aanleiding van de Akasha Life Situation Reading: Het gaat goed met mij. Stapje voor stapje ben ik mijn patronen aan het verbeteren en dat lukt goed. Ik merk dat ik me lekkerder in m'n vel voel, zelfverzekerder ben en beter kan plannen. Het is trouwens ondertussen al tijd om onze andere reading in te plannen, de Relatie reading. Wat zijn de opties?

Debbie""Verhelderend met behulpzame tools om toe te passen. Erg blij mee!"

Daniella