Akasha Coaching

Naar aanleiding van een Akasha Reading, kan jij beslissen verder te willen op het Zielenpad.


Daarbij kan een Akasha Coaching heel erg helpen.

Zo leer je beter om te gaan met je persoonlijke blocks en restrictions (vanuit voorouders en/of voorgaande levens) te overkomen en - dmv de helpende hand - het leven te creëren en jeZelf, vanuit Zielsessentie, te manifesteren. Want jòuw Ziel is de bron van waaruit alles voortkomt in jòuw leven.


Blocks en restrictions zijn soms overtuigingen, of zienswijzen, hoe men met de gepresenteerde werkelijkheid omgaat en het interpreteert. Door inzicht te krijgen, de pijnpunten weg te halen en het Pad weer te effenen, kunnen er weer deuren opengaan, die voorheen gesloten waren of men niet eens zag ;-) 

 

Dat creëert weer een nieuw Pad, waardoor er zich weer nieuwe ervaringen aandienen en jij steeds 'Lichter' wordt (als 'Licht' van ons Zielswezen; ZielenLicht). Daardoor gaan er weer deuren open, enzovoort.

Het ènige wat jij hoeft te doen, is lòpen. Stap voor stap en de dingen aannemen die zich als mogelijkheid aandienen. 

Vertrouwen dus.


Ga nou maar en wees vrij ❤️


Een Soul Realignment sessie is een prachtige start, omdat je daar lijnen met het verleden loslaat, je vrijheid creëert en er weer deuren opengaan. Stap voor stap verder gaan en je komt er vanzelf ;-)


Harte groet en zie je graag,


Maureen


- Een Coaching sessie duurt 45-60 minuten en is online, eventueel met recordings.


Bestel de sessie via de webshop, via email contact@akashacenter.nl of direct via het Aanvraagformulier.


Hoeveel moois kan jij creëren als je dòòrloopt op je ZielenPad.

Vertrouw ♡


Gun jij jezelf die stap verder naar een mooie, stabiele & vrije toekomst?

Dan is Akasha Readings & Coachings de uitgelezen uitkomst!"Lieve Maureen,

Onlangs heb ik soul realignment gedaan bij je. Dankjewel hiervoor. Zoveel vragen , en twijfels waardoor ik in kringetjes rond bleef lopen zijn beantwoord en weggenomen. Het is duidelijk hoe ik mijn pad verder mag gaan bewandelen en me mag ontwikkelen zoals het bedoeld is vanuit mijn zielsbestemming. Het is zeker een aanrader om te doen als je "het gewoon niet meer weet", wat je hier doet, welke richting je op wil, gek van je eigen twijfels wordt (zal ik wel of zal ik niet).

Liefs, Sylvia"