Soul Loss Restoration 


De Ziel is gemaakt van verschillende geestelijk lagen, welke corresponderen met verschillende dimensies. Delen van onze Ziel kunnen verloren raken wanneer we extreem trauma aantrekken. Sexueel misbruik, moord, zien hoe een geliefde wordt mishandeld, verkracht of gedood, zijn voorbeelden van ervaringen die ons traumatiseren tot op de kern van ons wezen en die onze Ziel beschadigen. 


Soul Loss betekent letterlijk dat we delen van onszelf missen en van onze Divine Soul Blueprint. Uiteraard limiteert ons dat onze mogelijkheid Divine Source Energy te ontvangen van de Bron. Als we meer dan 25% van onze Ziel missen, leven we met mentale tekortkomingen of extreme vormen van autisme, etc. Niet alle mentale tekortkomingen komen door Zielsverlies.


Als een persoon meer dan 50% van zijn/haar Ziel verliest, verliest de Ziel z'n integriteit en zo zijn/haar bestaan op aarde. Onze Divine Soul Blueprint is, achter alles, verantwoordelijk voor ons functioneren, zowel als mens als als spiritueel wezen.


Soul Loss is niet erg zeldzaam, hoewel de meeste mensen maar 2% -7 % van hun Ziel missen. Soul Loss (Zielsverlies) is meestal een onderdeel van een vorig leven.


Ps: realiseer je svp dat we trauma en geweld aantrekken gebaseerd op onze huidige karmische patronen van slachtofferschap. Niets 'overkomt' ons! Soul Loss is een poging ons af te scheiden van karmische patronen die de trauma aantrekken. In wezen 'amputeren' we dat deel van onze Divine Soul Blueprint die deze patronen vasthoudt. Het is een actie van extreme zelfontkenning ('dit gebeurt me niet') en het niet bereidt zijn van het nemen van de verantwoordelijkheid van onze patronen van slachtoffer zijn. Tot op zekere hoogte is dit effectief; we trekken niet langer trauma of geweld aan. Aan de andere kant, limiteren we tot in hoge mate onze mogelijkheid tot ontvangen van vitale Bron energie en daarmee onze mogelijkheid tot het creëren van ons leven en onze ervaringen. 


Sommige mensen hebben Zielsdelen van anderen bij zich. Dit kan komen doordat 2 personen zich in dezelfde traumatische situatie bevinden en de een meer verantwoordelijkheid neemt dan de ander. Vaak gebeurt dit vanuit een slachtoffer/dader of slachtoffer/redder situatie. In beide gevallen verwerpt het slachtoffer volledig de verantwoordelijkheid, terwijl de dader of redder zowel de kracht als de verantwoordelijkheid neemt. 


Iedere situatie van Soul Loss is traumatisch op het geestelijk niveau van onze ervaring. Een 'gebroken hart' hebben of het verlies van een dierbare, is simpelweg emotionele pijn, wat niet verwijst naar Soul Loss. 


Met Soul Loss lijkt het alsof we belangrijke en essentiële delen van onszelf niet kunnen bereiken. 

We kunnen simpelweg geen uitbundige Zielservaring creëren als we delen van onze Divine Soul Blueprint missen. We missen een groter deel dan alleen onze ongewilde karmische patronen!

Je voelt je niet compleet. Je zelfvertrouwen voelt ernstig beschadigd, en je hebt een sterk gevoel dat er 'iets mis' is met je. Je hebt moeite met het toegang krijgen tot je talenten en gaven.


Als je delen van een andere Ziel bij je draagt, voel je je verward. Je hebt 'extra' delen van Divine Soul Blueprint die je gewoon niet passen! Je voelt je soms gespleten en inconsistent met jezelf. Je hebt moeite met je eigen integriteit, omdat je (onbewust) probeert delen Divine Soul Blueprint te integreren die niet van jou zijn!


Soul Loss (Zielsverlies) moet gecleared worden. 

Hiertoe krijg je een video (kort: 2 minuten) en verbale clearings. De video kijk je 7 dagen achter elkaar; de verbale clearings svp 21 dagen op een rij. Dit herstelt zowel Zielsverlies als het bij zich dragen van andermans zielsdelen.


Zodat je weer Vrij wordt; zoals dat bedoeld is!


Bij minderjarige kinderen kan de video in hun bijzijn afgespeeld worden, terwijl een volwassene de clearings op leest (het onderbewuste van het kind neemt dat wel waar en cleared zo voldoende tot volledig Zielsherstel / Soul Loss Restoration).


Bestel de sessie via de webshop, via email contact@akashacenter.nl of direct via het Aanvraagformulier.


Reviews

"Ik heb de sessie met Maureen als zeer vakkundig en uitmuntend ervaren. Haar aanpak en eerlijkheid is vanuit aardse nuchterheid en hemelse helderheid een hele fijne begeleiding tijdens vraagstukken waar je zelf mee worstelt op allerlei gebieden. Ik ben ontzettend blij dat ik bij haar kom en raad het iedereen aan!"

Natascha "Super bedankt voor reading Maureen! Voelt alsof me eindelijk het grotere verhaal verteld wordt. We’ll keep in touch!!"

Bas"Lieve Maureen,

Dank je voor de Soul Realignment die ik van jou mocht ontvangen. Wat een fantastische ervaring en wat een prachtig begin van dit nieuwe jaar. Je bent iemand die de mensen meteen op hun gemak laat voelen. Je lezing gaf veel heldere inzichten en voelde zo juist. Ik heb het gevoel eindelijk begrepen te worden. Alsof alle vraagtekens en gevoelens, waar ik altijd mee heb rondgelopen, een antwoord en een plekje krijgen. De clearings zijn erg bijzonder. Dank je dat je op m’n pad bent gekomen en voor de hulp die je mensen biedt om weer op één lijn te komen zitten met lichaam en ziel.

Veel Liefs, Monique


unsplash