Akasha Relatie Reading

Relaties spelen een hele grote rol in onze persoonlijke ontwikkeling. Er is duidelijk een reden waarom we allemaal samen incarneren in deze menselijke ervaring. Door onze relaties leren we meer over wie we zijn, en wie we NIET zijn. De Relatie sessie is ontworpen om inzicht en perspectieven aan te bieden over hoe een relatie ons kan helpen te alignen met onze Divine zelf-expressie. We onderzoeken specifiek welke energetische blokkades en restricties een negatief effect kunnen hebben op je, in het gebied van relaties.


Deze reading is niet gelimiteerd tot romantische relaties en partners. Het kan ook gedaan worden voor ouder/kind, broer/zus, zakelijke partners en goede vrienden.

Het doel is mensen aan te moedigen anderen te benaderen vanuit Ziels perspectief, om te weten waarom men een bepaalde relatie gekozen heeft, wat het doel is dit samen te ervaren en wat de blokkades en restricties zijn, die 'er tussen' zitten. 


Een waarschuwing: deze relatie reading is ongeschikt voor het fixen van een relatie die niet meer bedoeld is te zijn. Vanuit menselijk en spiritueel oogpunt, is een relatie waardevol als het ons helpt op ons Zielenpad en bij onze Divine Zelf-expressie op aarde.

Vaak echter, zijn we nog wat geconditioneerd door de maatschappij dat een goede relatie datgene is, wat lang duurt en waar hard aan gewerkt moet worden, heftige offers gebracht moeten worden en continu compromissen gesloten moeten worden. Dit zijn echter geen energieën die passen bij ons Zielenpad en bij onze Divine Zelf-expressie.


Een Akasha Relatie Reading ontsluiert wat er onder een relatie ligt, zodat daar duidelijkheid over ontstaat. Op grond waarvan nieuwe keuzes gemaakt kunnen worden.

Dan kun je zelf je weg naar de toekomst creëren en daarmee weer voor vele anderen. 

Waardoor de wereld weer een stukje mooier wordt.


Let op: een Akasha Reading is niet altijd wat jij ervan verwacht en/of hoopt; vaak willen we iets heel anders dan er voor ons klaar ligt op Zielsniveau. Je moet dan wel de deuren openen, anders heeft de reading weinig zin...


Voor wie moed heeft om door te lopen op zijn/haar Zielspad, voor wie de deuren durft te openen die vaak al generaties lang dichtgehouden worden, voor wie dùrft in de spiegel te kijken en vanuit eerlijkheid vanuit het Hart durft en kàn leven, daar opent een Akasha Reading de deuren voor en ... dan ligt er alles klaar waar jij ooit om vroeg. Soms wel in een iets andere vorm, soms wel met wat vertraging, maar altijd vanuit de Waarheid. Want de Akashic Records zìjn de Waarheid. En dat is het enige waaruit onze Ziel bestaat.

Van hàrte welkom voor jouw stapje verder...Te nemen stappen bij een Akasha Relatie Reading sessie:


1. Bestel de sessie via de webshop, via email contact@akashacenter.nl of direct via het Aanvraagformulier.


2. Ontvang een bevestiging, de betaalgegevens en verdere vragen voor duidelijkheid over de sessie.


3. Nadat je de vragen hebt beantwoord en hebt betaald, start de reading.


4. De sessie vindt plaats via email/zoom (30 minuten). Indien nodig, ontvang je daarna eventueel clearinghuiswerk.


5. 3 weken na de sessie vraag ik je eventueel of je nog vragen hebt.


Hoeveel duidelijkheid kan het geven en hoeveel blokkades kan het van ons Zielspad afhalen, als we verder lopen op ons Pad, met een Licht in de handen? Dàt zìjn de Akashic Readings; Licht brengen waar duisternis is, deuren openen die dicht waren en hoop geven waar dat verdwenen was... 

"Hoi Maureen, 

Even naar aanleiding van de sessie:

Het gaat heel goed. Elke dag word ik wakker met een positief gevoel. Voor de sessie had ik slaap problemen en werd ik vermoeid wakker. Daarnaast ben ik positiever geworden en met mijn gezondheid gaat het ook goed. Mijn lichaam is veranderd en ik heb geen eetbuien meer. Mijn maaggedeelte is ook ontspannen. Ook merk ik dat ik positieve mensen ontmoet. Toevallig heb ik vandaag ook een date met een leuke man. Ik ben erg dankbaar voor sessie. Het heeft een positieve uitwerking gehad.

Groetjes"